Aanbiedingen

Interieur
Onze lifestyle collectie bestaat uit leuke en duurzame cadeaus elke kamer in je huis. Woonaccessoires die je huis een persoonlijk tintje geven.
Leuk voor je eigen huis maar ook zeer geschikt om cadeau te geven aan je vrienden en familie.

Interieur 

Subcategorieën

 • Woonkamer
  Op zoek naar een mooi en stijlvol cadeau voor in het interieur van een vriend? Of zoek je woonaccessoires die je huis een persoonlijk tintje geven? Hier bij The Gadget Spot vindt je een hele mooie duurzame collectie voor je interieur. Een paar bekende merken die wij o.a. vertegenwoordigen: Invotis, SuckUK, Spinninghat en Umbra.
 • Keuken
  Onze lifestyle collectie bestaat uit leuke en duurzame cadeaus elke kamer in je huis. Woonaccessoires die je huis een persoonlijk tintje geven. Voor keuken gadgets kun je denken aan een bekerring met Swarovski kristal, een terrorist theepot met een warm houd masker, ijsblokjes in de vorm van een gebitje en nog veel meer originele en duurzame keuken cadeaus.
 • Slaapkamer
  Onze lifestyle collectie bestaat uit leuke en duurzame cadeaus elke kamer in je huis. Woonaccessoires die je huis een persoonlijk tintje geven. Voor leuke slaapkamer cadeautjes kun je denken aan bv onze kussenovertrekken met originele prints, slaapmaskers met originele teksten, snugrug dekentjes en heerlijke magnetron knuffels voor in bed.
 • Badkamer
  Onze lifestyle collectie bestaat uit leuke en duurzame cadeaus elke kamer in je huis. Woonaccessoires die je huis een persoonlijk tintje geven. Voor in de badkamer hebben we prachtige kwaliteit badhanddoeken met een persoonlijk tintje, badrozen, grappige pleisters, originele badmutsen en nog veel meer.