Kleding
Op zoek naar kwalitatieve maar originele T-shirts? Of prachtige duurzame kinderkleding met een originele twist? Een prinsessen jurk? Verkleed kostuums voor kinderen die inkleurbaar zijn? Bij The Gadget Spot vindt u een diversiteit aan originele kleding met een perfecte kwaliteit. Onze designers zijn o.a. Kidorable, Travis Design, Tom Arma en Vil...
Op zoek naar kwalitatieve maar originele T-shirts? Of prachtige duurzame kinderkleding met een originele twist? Een prinsessen jurk? Verkleed kostuums voor kinderen die inkleurbaar zijn? Bij The Gadget Spot vindt u een diversiteit aan originele kleding met een perfecte kwaliteit. Onze designers zijn o.a. Kidorable, Travis Design, Tom Arma en Villa Carton.
Meer

Kleding 

Subcategorieën

  • T-shirts
    Op zoek naar kwalitatieve maar originele T-shirts? Bij The Gadget Spot vindt je een diversiteit aan originele kleding met een perfecte kwaliteit. We hebben stoere T-shirts met een politie design, een rambo look, een camera, miss universe, geweer, tarantula en nog veel meer originele prints. Onze designers van de T-shirt zijn o.a. Spinninghat & Atypyk.
  • Kinderkleding
    Op zoek naar kwalitatieve maar originele kinderkleding? Een prinsessen jurk? Verkleed kostuums voor kinderen die inkleurbaar zijn? Bij The Gadget Spot vindt je een diversiteit aan originele kleding met een perfecte kwaliteit. Neem de regenoutfits van Kidorable in de vorm van bv een zeemeermin of brandweerman, deze outfits zijn te verkrijgen met bijpassende regenjas, laarsjes, rugzak en paraplu. Superleuke regenkleding in vele designs! Naast het merk Kidorable vertegenwoordigen wij, Travis Design, Tom Arma en Villa Carton.
  • Opvouwbare Schoenen
    De Tipsyfeet schoenen zijn een paar opvouwbare 'after party pumps' met een uniek, uitvouwbaar schoudertasje. Een klein handig zakje voor in je handtas maar ook zeker zo handig uitgevouwen, om je hakken en andere dingetjes in op te bergen aan het eind van de avond. De schoenen en het tasje zijn vervaardigd volgens een strenge kwaliteitsnorm PU leder en voelen superieur aan. Zorg dus altijd dat je een paar schoenen van Tipsy Feet bij je hebt zodat je altijd even kunt wisselen naar een comfortabele schoen voordat je blaren krijgt. "Save your Soles!"