Game 'Q & A gezelsschapspel'

Kleurrijk communicatie en gezelschapsspel.

Meer details

8 Items

9,95 € incl. BTW

Meer informatie

Kleurrijk communicatie en gezelschapsspel. Q&A! chat game is een nieuw communicatie spel, leuk om te spelen met mensen die je net hebt ontmoet, maar ook grappig, verrassend én boeiend met mensen die je al goed kent of... denkt te kennen. 

Het gezelschapsspel is eenvoudig te spelen en zit boordevol verrassende vragen over: Werk/carrière, Bezigheden, Fysiek/Uiterlijk, Relaties, Algemeen, Opinie, Mentaal/innerlijk. Op jacht naar de regenboog zorgen deze vragen vaak voor hele leuke antwoorden en gesprekken. Via kleurencombinaties op de 2 dobbelstenen wordt duidelijk welke kaart je moet trekken. Wie het eerst alle kaartkleuren van de regenboog heeft weten te verzamelen, wint!

Een paar vragen die je op jacht naar de regenboog eventueel moet beantwoorden:

  • ‘Stel: je wint één miljoen. Wat verandert dat aan je werk en/of aan je leven...?
  • ‘Noem een wens die je graag in vervulling ziet gaan’ 
  • ‘Wat lijkt je heel leuk om een keer met degene die rechts van je zit te doen?’Inhoud doos:

  • Q&A! chat game bevat 175 driehoekige spelkaarten verdeeld over kleurcategorieënen 2 dobbelstenen met driehoekige kleurtjes op de vlakken.
  • De simpele spelregels zijn aan het compacte speldoosje (11,5h x 10br x 6d cm) toegevoegd.
  • Het kleurrijke communicatiespel is geschikt van 10 tot 100+ jaar en kan worden gespeeld vanaf 2 tot 10 personen. De vragen zijn samengesteld met respect voor álle deelnemers. Daardoor kan het spel ook moeiteloos met kinderen worden gespeeld.