Outdoor
Bij The Gadget Spot vindt je de handigste en leukste vrijetijdscadeaus. Handige gadgets voor op vakantie, party stuff voor tuinfeesten en barbecues, hobby kits en wellness producten om optimaal te relaxen.

Outdoor 

Subcategorieën

 • Time Out
  Heb je de behoefte om even heerlijk te relaxen of te ontspannen van een stressvolle werkdag?Kijk eens bij onze heerlijke relaxerende massage olie van het merk Kamasutra en Shunga. Of geniet van een hotstone massage, rust uit op een spijkermatras of geniet van een heerlijk bad met badrozen en geurlotions.
 • Bar & Barbecue
  Op zoek naar een handig en origineel cadeau voor op een party, tuinfeest of barbecue? Bij The Gadget Spot hebben we de leukste en handigste gadgets om het feest compleet te maken. trendy bieropener, sexy worstenhouders, bierschorten, bbq tools, originele ijsblokjes en nog veel meer om je party aan te kleden.
 • Sport
  Deze diverse trendy overlevingskits zijn geschikt voor elk moment die je gepland hebt of je juist overvallen. De kits zijn gevuld met benodigheden, musthaves die je normaler wijs altijd vergeet mee te nemen of gewoon nodig hebt. De trendy nood kits kunnen je redden in elke situatie dus kijk gerust even welke kits je kunt gebruiken. Deze kits hebben we voor jou op een rijtje momenteel: de Gymbagkit voor hem en haar, de fietstochtkit, de reis vakantie kit, de gastenkit, de viskit, de ceremoniemeester-kit, het beestachtige nachtje uit kit en nog veel meer. 
 • Vakantie
  Op zoek naar een handige gadgets voor op je vakantie? Kijk eens even bij onze leuke badhanddoeken met een persoonlijke touch. Onze kits die speciaal voor vakantie en sporten gevuld zijn met handige miniflesjes. Onze leuke kinderpleisters en hulpkits voor volwassenen. Onze handige compacte rugzakken en reispapier voor als u geen flesjes mee kunt nemen. Kortom maak het u gemakkelijk en licht in uw reiskoffer door onze compacte reisprodukten.
 • Uitverkoop
  Hier bij The Gadget Spot kun je altijd rekenen op vele cadeaus in de uitverkoop. Wekelijkse kortingscoupons en andere speciale aanbiedingen via Facebook. Vergeet bovenal niet onze standaard gratis verzending boven de 50 en de 20% korting op je gehele bestelling boven de 99. Vooral met de feestdagen kun je hier goedkoop slagen voor de leukste cadeaus.