POST.NL LEVERINGEN

Bestelling vóór 17:00 uur worden binnen 1 á 2 werkdagen bij u bezorgd door Post.nl. 

Leveringen buiten Nederland worden tussen de 3-10 werkdagen bezorgd door Post.nl.

 

TRACK EN TRACE

U ontvangt na verzending van het pakket een track en trace code van Post.nl. Aan de hand van deze code, in combinatie met de postcode van het afleveradres, kunt u op www.tracktrace.nl de status van het pakket volgen. Op die manier kunt u zien wanneer het pakket wordt afgeleverd. U kunt ten alle tijden de track en trace code opvragen via de klantenservice van The Gadget Spot.

The Gadget Spot is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van bestellingen bij Post.nl maar wij zullen er alles aan doen om tezamen met Post.nl het pakket te traceren. Indien u zekerheid wilt over het aankomen van de bestelling kunt u ervoor kiezen de bestelling Aangetekend te laten verzenden. Hier zijn extra kosten aan verbonden. U kunt ons dit per email aangeven.

 

VERZENDKOSTEN NEDERLAND (standaard)

Bestellingen bóven de €60 worden GRATIS verzonden (in NL).

Voor alle bestellingen binnen Nederland betaalt u € 6,95 verzendkosten tot 10 kilo. (Verzendkosten zijn inclusief BTW).

VERZENDKOSTEN NEDERLAND (aangetekend op aanvraag)

Pakket: 0-10 kg   € 8,60

Pakket: 20-30 kg € 14,90

VERZENDKOSTEN BUITENLAND

Verzendkosten buiten Nederland lopen vanaf € 8,69 omdat wij deze altijd aangetekend verzenden. De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling. Specifieke informatie kunt u hierover vinden bij onze leverancier Post.nl.

Voor verzendkosten buiten Nederland:

http://www.postnl.nl/tarieven/tarieven-pakketten/

 

RETOURNEREN

`Wet verkopen op afstand`

U heeft een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van redenen een artikel of bestelling te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal gepersonaliseerde artikelen en maatwerk. Een artikel kan alleen geretourneerd worden als het ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking retour wordt gestuurd. U dient zelf voor de retourzending zorg te dragen. Wij adviseren u het pakket retour te sturen met bewijs van ontvangst zodat u ons de Post.nl tracktracecode kunt mailen dat uw pakket onderweg is. Daarnaast heeft u ook een bewijs van uw verzending. Het bedrag van het artikel (of de artikelen) wordt binnen maximaal 14 dagen na ontvangst aan u terugbetaald. Bij het retourneren van een artikel of bestelling ontvangen wij graag vooraf een e-mail van u op; info(@)thegadgetspot.nl waarin u aangeeft wat u gaat retourneren. Indien mogelijk zouden wij ook graag de reden van uw retourzending horen als feedback op onze producten.

Uitverkoop producten en kostuums kunnen niet worden geretourneerd.

 

Retour adres:

The Gadget Spot

Van der Woudendijk 87

2497 XR DEN HAAG