BETAALMETHODEN

The Gadget Spot biedt uitgebreide mogelijkheden voor het veilig betalen van uw bestelling. Uw gegevens worden door The Gadget Spot nooit opgeslagen in een bestand, zodat u geen enkel risico loopt en uw gegevens nooit gestolen kunnen worden.

 

MULTISAFEPAY (VISA, MASTERCARD, BANCONTACT/MISTER CASH & IDEAL)

U kunt eenvoudig betalen met uw creditcard van Mastercard of Visa. Tijdens het betaalproces wordt u bij uw keuze voor het betalen met een creditcard automatisch doorgeleid naar de beveiligde omgeving (SSL) van Multisafepay en kunt u veilig met uw creditcard betalen.

Met Bancontact/Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels de bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig hun bestellingen afrekenen.

Multisafepay biedt ook de betaaloptie iDEAL aan, speciaal voor de Nederlandse rekeninghouders.

Hoe werkt MultiSafePay?

U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u via MultiSafePay wilt betalen. Klik dan op de BESTEL knop. In het volgende scherm kunt u kiezen uit ‘aanmelden’ of ‘inloggen’ Indien het de eerste keer is dat u via MultiSafePay betaald klikt u op de knop ‘aanmelden’ en opent het volgende scherm waar uw gegevens al zijn ingevuld. U hoeft alleen nog een wachtwoord te kiezen. Hierna klikt u weer op de knop aanmelden. Indien u al eerder betaald heeft via MultiSafePay klikt U op de knop ‘inloggen’ in het volgende scherm kunt u uw betaalmogelijkheid kiezen en wijst de rest van de werking zichzelf. Na een geslaagde betaling komt u terug op onze site en zal uw bestelling zichtbaar zijn.

 

PAYPAL

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. Met Paypal betaalt u zonder informatie over uw bankrekening of creditcard aan The Gadget Spot door te geven.

Om gebruik te kunnen maken van Paypal, dient u zich (kosteloos) bij Paypal te registreren. Bij uw aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren. Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling.

Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard. In de omschrijving op uw afschrift worden betalingen aan The Gadget Spot weergegeven met The Gadget Spot.

 

VOORUITBETALING

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van vooruitbetaling. U kunt dan het totaalbedrag van uw bestelling op de bankrekening van The Gadget Spot overmaken. U kunt daarvoor de volgende gegevens gebruiken (vergeet bij de omschrijving niet uw ordernummer in te vullen):

The Gadget Spot te ´s-Gravenhage

RABO Bank

IBAN: NL72 RABO 0150808054

BIC/SWIFT CODE: RABONL2U