Gespreks-Stof Sevetten 1 & 2

Deze originele "Gespreks-Stof" servetten maken elk gesprek interessant.

Meer details

2 Items

In Stock

9,95 € incl. BTW

Meer informatie

Nooit meer een stilte aan tafel, altijd een leuk en interessant gesprek. Het kan, zelfs met familie. Wie kent het niet, een etentje met vrienden of familie en dan valt het gesprek stil. Deze originele Katoenen Servetten "Gespreks-Stof 1 & 2" zijn dé oplossing tegen dit probleem.

Elke Katoenen Servetten "Gespreks-Stof 1 & 2" heeft zijn eigen unieke gespreks-stof waarbij de meest verschillende onderwerpen tijdens de avond de revue passeren. Herinneringen aan vroeger, onthullingen of gewone leuke weetjes. Gégarandeerd geven deze servetten je genoeg stof tot nadenken en heb je misschien niet alleen een héle gezellige avond maar geven de verrassende gesprekken je wellicht een hele andere kijk op je vrienden en familie en brengt het je dichter tot elkaar. Een perfect kado!

Deze luxe Katoenen Servetten "Gespreks-Stof 1 & 2" zijn 53 x 53 cm groot en gaan verpakt per 2 met een sierlijke banner. De servetten zijn van 100% katoen, prachtige witte damast kwaliteit en de opdruk is zwart en uiteraard wasbestendig. De servetten zijn er in 6 verschillende variaties van onderwerpen in het Nederlands.

  • En er zijn 2 variaties ( Banner 1 & 2 ) beschikbaar in het Engels voor uw gasten.