Opvouwbare Schoenen 'Brown Weave´

Een paar schoenen van Tipsyfeet Opvouwbare Schoenen 'Brown Weave´ maakt elke uitstapje comfortabel.

Meer details

10 Items

24,95 € incl. BTW

Meer informatie

Ter info: Houd er a.u.b. rekening mee dat de maten klein vallen daar dit een Engels product is !

Tipsyfeet Opvouwbare Schoenen 'Brown Weave´ zijn uitgegroeid tot een zeer populair product door het tv-optreden BBC "Dragons Den".

De Tipsyfeet Opvouwbare Schoenen 'Brown Weave´ zijn een paar opvouwbare 'after party pumps' met een uniek, gepatenteerd uitvouwbaar schoudertasje. Een klein handig zakje voor in je handtas maar ook zeker zo handig uitgevouwen, om je hakken en andere dingetjes in op te bergen aan het eind van de avond. De schoenen en het tasje zijn vervaardigd volgens een strenge kwaliteitsnorm en voelen superieur aan.

Speciaal ontworpen voor het gemak en vermoeide voeten na een avondje stappen maar ook zeker zo handig voor op kantoor. Draag je mooie hakken op je besprekingen maar steek je voeten daarna heerlijk in deze comfortabele trendy schoenen voor de rest van de dag. Ook autorijden met hakken kan heel gevaarlijk zijn dus waarom niet een extra paar schoenen van Tipsyfeet bewaren in het dashboard kastje van je auto zodat je je hakken even snel kunt omwisselen.

Natuurlijk wil je er altijd op en top uitzien als je onderweg bent maar het kan 'killing' zijn op een paar hoge hakken. Zorg dus altijd dat je een paar schoenen van Tipsy Feet bij je hebt zodat je altijd even kunt wisselen naar een comfortabele schoen voordat je blaren krijgt. "Save your Soles!"

  • Elk paar opvouwbare Tipsyfeet schoenen komt in unieke kleur met een bijpassend schoudertasje, welke gemaakt is van hetzelfde materiaal als de bovenkant van de schoen. De schoenen zijn aan de bovenkant van PU leer en heeft een TPR zool. De schoenvoering is van satijn en de voering van het tasje is van polyester.
  • De schoen-zool lengte;
  • Maat small = 24 cm
  • Maat medium = 25,5 cm
  • Maat large = 27 cm
  • Maat x-large = 28 cm.