Spa Hot Rocks

Spa Hot Rocks is een heerlijke Thuis Hot Stone Treatment om te relaxen.

Meer details

6 Items

In Stock

7,95 € incl. BTW

Meer informatie

Spa Hot Rocks is een fantastische Thuis Hot Stone Treat, welke komt in een prachtig bewaarzakje!

Creeër je eigen relaxte "hot spa stone massage"bij je thuis en geniet van de relaxte en helende werking van de stenen. Hot Stone Massage is een unieke ervaring door de combinatie van warmte, druk van de stenen, en de heilzame werking van essentiële oliën. Hierdoor ervaart men een sensatie van lichaam en geest...

Hot Stone Massage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen. Deze massage wordt uitgevoerd met zogenaamde “Hot Stones”. Dit zijn zwarte basaltstenen die gevormd zijn uit de hete lava van vulkanen. Omdat ze eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen zijn de stenen mooi rond en glad geslepen. De indianen zeggen dan ook dat ze zijn gevormd door de vier elementen Aarde, Wind, Water en Vuur.

Door de vulkanische oorsprong van iedere steen, hebben deze stenen een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de mogelijkheid hebben om de warmte lang vast te houden.

De werking van de stenen is ontgiftend, afvoerend en ontspannend. Ze hebben een sterke magnetische kracht die vernieuwde energie geeft aan uw lichaam. Kortom, de hotstone massage is een unieke, ontspannende ervaring met een heilzame werking.

INFO: Fluwelen zakje komt met 9 verschilllende stenen en een 10 pagina's instructie blaadje. Gewicht: 0,30 kg.